Ördög a mennyben
Kénkő füstjében oldódik a tömjén,
ördög karján angyal pördül a táncban,
a világ roppanva ketté osztódik
tegnap a mennyeket jártam, a hold
túloldalán árnyékban bújtam el,
a felhők fölött szivárvány ível,
ott kapaszkodok hozzád lépcsőről lépcsőre,
de bűneim a pokolba roppantanak,
standard táncot jár az ördög,
angyal lép átlós keringőt,
de már a walczer ritmusa dobban,
ne légy lusta vesd meg az ágyunkat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-01-28 20:25:48
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-28 20:25:48