Nem vagyok több (2)
Nem vagyok több, mint amit bennem látsz,
de azt hiszem, talán még annyi sem,
mert meztelen valóm te öltözteted saját
ízlésed szerint - bár én sem ellenkezem,
mivel téged akarlak
ha így fogadsz el,
hát tedd, de aztán soha ne vetkőztess pőrére,
mert én csak én vagyok, s amit rám aggattál,
egyszer undorral dobod a szemétre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-01-22 09:59:57
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-22 09:59:57