Rajzolok neked (vált)
papírhajót hajtogatok, gyere, tengerre szállunk,
nagy autót rajzolok, ülj mellém, együtt száguldunk,
meg satírozok egy hegycsúcsot, aztán odaállunk
jó lesz így? izgalmas? Shakespeare angol volt
van ám más is neked a kincses tarsolyom mélyén,
egy régi kép a hullámvasútról, gyere, nagy élmény,
és engedj majd sok pót-körre, csak ezt kérném
jó lesz így? izgalmas? Bertold Brecht meg német
ha akarod sétáljunk egy réten, zöld filcem is van,
fürödjünk egy patakban, azt ég-kékkel rajzoltam,
meglásd milyen szép lesz, arany színű alkonyatban
jó lesz így? izgalmas? Dürrenmatt Svájcban élt
aztán ha jön az éj, rajzolok neked francia ágyat,
én a földhöz szoktam, de ha éjjel feltámad a vágyad,
hívj, talán jó leszek annak, ki majd veled fárad
József Attila meghalt, Ady is, Radnóti útközben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-01-14 10:40:12
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-14 10:40:12