Beégett pillanatok
ahogy a szemem rád nyitottam
ahogy a szemed már lecsuktam
ahogy a léptem féltve lested
ahogy a lépted is követtem
ahogy a gyermek bennem felnőtt
ahogy az együtt mindent átszőtt
úgy halványult mára az irány
úgy győzött le újra a hiány
úgy fokadt meg a semmi ága
úgy döbbentve rá mindhiába
de úgy ölelem a régi képed
hogy az már szinte élővé tesz
anyám
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-01-10 11:55:20
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-10 11:55:20