karácsonyi vers
akkor még hidegek voltak a telek
úttá fagyott a folyó más volt a karácsony
míg a táj újabb áldozatra készült az ember
megmakacsolta magát boldog ünnepet akart
és a sovány év ínsége félreállt
reggelre a kamra illatos mannával lett teli
szólt a harang a friss havon új gyapjú
melegítette a lábam és tudtam
hogy a bokszolt csizma szagú menetben Isten
felismeri Nagyapámat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-12-24 01:13:06
Utolsó módosítás ideje: 2018-12-27 21:18:04