Kontakthiba
Remegett a kép,
furcsa kontakthiba futott át
a képernyőn,
a mátrix összeomlott, a hang elúszott,
nincs adás, Sötétség.
Reggel dereng, gyorsuló percek,
a hajnal üti a város fényeit,
Szűkülő idő mér bennünket,
légszomj, fogytán az erő,
Az éjszaka bont gondolatot,
a gyertyafényben szunnyadó
szavak még felsikoltanak,
aztán a csendbe belehalnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-11-26 20:12:34
Utolsó módosítás ideje: 2018-11-29 20:40:31