A szeretetről
Szeretem a postásunkat.
Mosolyog, ha csenget.
Nem tudja, hogy nincs bekötve.
Szeretem a csendet.
Szeretem a postásunkat,
de a csendet jobban.
Két szeretet nem fér bele
már az én koromban.
Jó lenne egy olyan postás,
aki nem csengetne.
Meg egy automata ajtó -
senkit se enged be.
Szeretem, ha békén hagynak.
Hogyha nem jön senki.
Ajtó se kell! Csupasz falon
ki akar csöngetni?
Örülök, hogy vagyok, mivel
biztos vagyok benne,
ha nem lennék, rajtam kívül
senki sem szeretne!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-11-20 14:49:45
Utolsó módosítás ideje: 2018-12-20 13:21:12