Szobor projekt
Naiv szerzőpáros úgy ahogy jellegű
műtárgya,szinte fillérekből.
Az élmény egyedi,
a csodálkozás kölcsönös,
a túlélés megoldható.
Összetevői:
KGST-ből visszamaradt biomassza,
tarhonya,
krumplicukor,spenót,
lebbencsleves,
bimbi,ródli,
iskolapad,
műanyag ólomkatonák,
szentimentális papírcsónakok.
Snapszerozni,
makaózni,
Walt Disney.
Import bálásruhák,
apai pofonok,
a gerincét alkotó festék és grafittörmelék,
máglyarakás,
focilabda,
legális és illegális önkielégítések.
Könyvek,lemezek,szórólapok,
kiadványok,beadványok,
sok sok női nem.
Be nem tartott ígéretek,
hazugságok,
és az elkapkodott kézmosásokból
visszamaradt kosz.
Igazi éhező-könnyező plasztika.
Alkalim-lomhoz tetszés szerint átszínezhető.
Firkái,mosolya letörölhető.
Mozog, beszél,de nem gondolkodik.
Azért szobor.
E mű a világörökség része.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-11-13 19:45:43
Utolsó módosítás ideje: 2018-11-18 10:11:04