hátha lesz belőlük valami
megöregedtem
fáradt vagyok
sercegő lemezeket hallgatok
a nyolcvanas évekből
anyám a másik szobában
teszkós regényeket olvas
kutyám macskám
együtt kushadnak velem
a hideg októberi szél
fájdalmat hozott csontjaimba
életemen töprengek
annyit elemeztem
tanulmányt is írhatnék odázgatásaimról
de most verset sem tudok
lusta voltam tanulni
olvasni
féltem elég mélyre merülni
önmagamba
anélkül nem lehet
csak szavakat rakosgatni
egymás után
hátha lesz belőlük valami
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-11-01 10:08:12
Utolsó módosítás ideje: 2018-11-01 10:40:57