fantomfájdalom
nem mással árnyaiddal harcolsz minduntalan
hétfejű sárkányok ők s fejük folyton újranő
ahogy ölsz táplálékot löksz eléjük nyomban
saját húsoddal véreddel táplálod őket
hogy feléledjenek mert féled a békét
oly régóta élsz már békétlenségben a világgal
ami körülvesz amit magad teremtettél
önmagad ellen hogy nem mersz szembenézni
azzal aki lehetnél ha levetkőznéd dacod
félsz a megvilágosodás opciójától
hiszen értelmetlenné tenne minden tegnapot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-29 12:40:29
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-29 12:40:29