nem sokban más mint kint
azokban a szálkásodó tompa
árnyékviszonyokban
itt félresüt a lámpa a hő
felfelé araszol távozni
ujjközeimben beáll melléd a hideg
ilyenkor nehezebben mozdul
sűrűbben kering ahogy a falak
visszatöpörödnek időlegesen
tartom kicserepesedett szám
tetőt bontasz legyél bent szélnek
szakadásnak kitéve