Idejétmúlt attrakció
bár feltekertem és zsákba kötve
a szekrény aljába süllyesztettem
mégis nap mint nap elfújom a régi dalt
kígyóbűvölőnek képzelve magam
olyankor kibomlik a zsák szája
és kidugod a fejedet
süketen is bele-belesziszegsz a furulyaszóba
s én eljátszom hogy
rossz mutatványos vagyok
aki fél tőled
pedig csak attól pánikolok
hogy minden hiába
a múlt marása már soha nem lesz olyan élethű
mint a mai
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-15 07:43:41
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-28 16:45:28