próbatétel
csak igyekeztem összezsugorodni
ahogy röpködtek a mázsás kövületek
egyre kisebb akartam lenni
nehogy célponttá váljak én is
nem tudom merre szaladhattam volna
oltalmat keresve egyik irány se lenne jó
ma sem a lényeget tekintve
féltem hogy pálcát törnek felettem
ha másért nem hát azért
mert végignéztem a nagy zuhanásokat és
nem tettem semmit hogy kiszabadítsam
a romok alatt rekedteket
végül teljesen eltörpültem s most
képtelen vagyok felnőni magamhoz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-08 22:05:11
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-10 15:51:31