Éjfél után
(Ima Viruskáért)
Bevérzett szemekkel – éjfél után –
kezembe temetem arcomat.
Nem tudom mit tettem?! Azt csupán:
súlyosat véthettem, jó Uram!
Sugara, bús toronyba zárva,
s a kulcs… tán örökre elveszett!
Van-e még a földön oly árva,
mint az én tündéri gyermekem?!
Megrepedt kis ezüst csengettyű!
Szólhasson, ha már nem csilingel!
Ó, Uram! Légy hát oly nagy lelkű:
Érezze, mennyire szeretem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-01 19:03:23
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-01 19:03:23