ma ismét csuda szép volt az ég
vattacukor falatokra olvadt rá a kék
a busz farán megfordult a nap
a sarki kocsma ajtaján beszaladt
az utca másik oldalán közben
hanyatt döntötte magát egy plakát
szakadt lapja a földön elterült
a hirdetésen a villamos is derült
az ég meg csak mosolygott tovább
amíg dal rezgett egy üres ház falán