Doboz
Nézik, amit elveszítettem, de senki sem tudná megszerezni.
Simogatják, pedig nincs ott.
Fogdossák, de ez csak a doboz nyolc éle.
Beleerőszakolják a micsodáikat.
Engedi és hagyja és akarja, mert ezt akarta helyettem,
mert nem akadhatott több választása.
Senki más nem tudja, csak mi ketten, hogy
a doboz nem élekből, hajtásokból, oldallapokból áll,
hanem abból, ami tökéletesen kitölti benne a semmit
dobozalakban.
Senki sem tudná megszerezni ugyanazt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-09-23 00:30:19
Utolsó módosítás ideje: 2018-09-23 00:30:19