nézem mint változol
nap nap után
hogy fogysz s hagysz el
lassan mindent
ami körülvett a múltban
és féltelek
látom hogyan fordul át
a lehetett volna jó
egy más irányba
s nem szólhatok
mert tudom fájna
s tudom félreértenéd szavam
már csak önmagad
árnya vagy
mégis azt akarod hallani
ami igazol téged
így hát hallgatok
és tehetetlenül nézlek