Történetek az elvarázsolt partról
nyáron pillogók cikáztak a tavon és a sárga
liliomok szirmaira ültek hogy apró pocakjukat
nektárral kenegessék s ha észrevettek
vészjósló dünnyögéssel ijesztettek tartsam
a számat mert egyedül én láthattam őket
a siklók hangyák bogarak nem aztán estefelé
amikor fáradtra változott a tó színe sietve mosták
talpacskáikat a parti tócsákban hogy elérjenek
sötétedés előtt az akácosig
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-09-10 00:41:00
Utolsó módosítás ideje: 2018-09-16 08:39:42