(isten)
tükörtojást süt reggelire vagy estebédre.
pirosaranycseppet nyom rá.
ha nem szeretném, hagyná: lepiszkálhatom.
van borsos pogácsa, sör, tepertő, túró rudi.
a penészes kefírt kidobja,
a hűtő zúg, a szívverésem keresem,
úgy tűnik, még működik.
lábánál kutya, ölében macska.
panthenol hab a hátán,
ajkain fenyőméz,
ujjain aloe vera.
elővesz egy zsemlét,
amit a kedvemért lopott
és megfelez velem.
odakinn esik, idebenn dús fű,
nő a szeretet.
szép kezével először és
(ígéri, nem)
utoljára még megetet.
(censored by Freud)
*Dávid, neked
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-09-10 00:02:40
Utolsó módosítás ideje: 2018-09-10 00:03:31