Csillag-hullás
képzavar
szemnek szép fénylőn futó csillagok
teremtésből itt maradt ős-darabok
felkavar
képtelen
felfogni az értelem, lehet lelkek
lebegnek, elégnek, halott szerelmek
az égben
névtelen
üzenetek való világra hullnak
múlt történetek magukról álmodnak
féktelen
vakon
bolyongok köztük, valahol felvillansz
pillanatom még elképzel, még akarsz
tudom
ölelj
így fantom létemben, néhány secundum
és meghalunk, a túlvilágra hullunk
lebegj
sikoly
a "fáj", vagy a gyönyör mi kiváltotta
szakadt ki, fájó-gyönyöröm hallgatta
vádolj
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-20 08:24:23
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-20 08:24:23