Levél régi barátnéjához
Kedves Micu!
Ellenállhatatlanul
vicces szitu
minden áldott nap
lótni-futni némi betevőért.
Kit érdekel holmi adósság,
ha egyszer – na kimondom –,
nem zaklat hatóság,
hogy be nem fogom
pörös számat.
Loholok és dohogok.
Fedél nélkül maradok?
Tudom, jól megleszek
Isten szabad ege alatt,
gyermekeim vígan
legelik a füvet.
S nincs á, ah, meg óh! Legyintek.
A „téma” legfeljebb utcán hever,
s lesz mit írnom neked,
nem úgy, mint most: he-he …
Nos, ég áldjon!
Egy barát, ki még
mindig szeret!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-13 10:53:21
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-13 10:53:21