Szufiták fénye
a lábak között büdös van
elhasznált húsok feszülnek farmerben
és mellek buggyannak a szűkre gombolt
lánykori blúzokra, ez mind az én terhem,
köd lebeg, jótékonyan takarja el szeplőid
és ráncos bőröm, megveszett vágyak támadnak,
Isten elénk térdel, sejti, hogy tévedett,
a homo sapiens egy selejt,
amit pléhdobozokba gyűrve kellene tárolni
egy jövő-inteligens világnak, hogy majdan
képregény-hősökként éledjenek, és nagyfejű
gyerekek unalmából űzzék el az időt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-03 10:33:32
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-08 13:06:26