isten... veled...
ott voltál minden pillanatban
akkor is amikor tagadtalak
kérnem sem kellett
mindig úgy forgattad
érezzem szerencsésnek
magam a létezésem
ha sérültem vigyáztál
ne üssön agyon a súly
legfeljebb lábujjam törjön
de arra nem tanítottál
a hiányokat hogy dolgozzam fel
azokét akik már ott vannak veled
apám anyám s a többiek
jóllehet minden egyes nap
hozzájuk visz közelebb
a jelent nem oldja meg
se jövő se múlt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-01 21:39:13
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-01 22:23:29