Rózsa
Jótétemény. Nagylelkűség.
Kimondhatók-e így ezek?
Fohász. Rajongás. Fájdalom.
Valamelyik még netre írható?
Rózsatő, amit ajándékba
kaptam. Enyém. Bevallhatom?
Tudom, hogy más a fősodor.
Megváltozott az önkifejezés.
Csak nedvek, cuppogások, sikolyok.
Vasárnap esti partik. Párcserék.
Émelyítő, túlcukrozott
költemények és muzsikák.
Elültettem és megkapaszkodott.
Fémoszlop mentén kúszik fölfelé.
Nem adja fel. Velem marad.
Jelkép. Jelentés. Életjel. Szabad.
Kettőnkön kívül nem kell senkinek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: , 2018
Feltöltés ideje: 2018-07-28 13:53:10
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-28 13:53:10