végfoltok
Nem is akkor, hiszen anyámék
már jóval előbb elképzeltek
még csak tetszettek egymásnak
de felnőtt, érett emberek voltak
tudták, hogy lesz közös gyerekük
tudták, hogy leszek
és én már azóta vagyok
aztán meg is születtem
nem tudom, ők milyenre vágytak
nem mondták
talán nem erre
mindegy
annyifélét úgysem tervezhettek
ahányféle lettem
ők már nincsenek
helyettük mások tudnak engem
cserélődnek
aztán majd én abbahagyom
de ezzel sincs vége
majd, ha az akkoriak közül
az utolsó is elfelejt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-28 13:42:05
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-28 13:42:05