mindigtavaszt
talán igazad van talán ezt akartam
hogy kinyilatkoztass helyettem
és tedd is meg míg meg nem gondolom
magam oly bizonytalan vagyok
nem is tudom lehet a kor ami eljárt
bölcsebbé tesz bár tudatlanabbá
sokszor félek hogy nem jól döntök
hát kell egy támasz egy pont
ami világot jelent ebben a fényben
az est is fél a sötétben nem a mát
a holnapot félti élni szeretne
mindig egy újabb napot
és én mindig a tavaszt várom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-25 20:52:12
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-25 20:52:12