kezdj bele, ha félsz is
töröld le homlokod
ha izzad is kezed még
csapj bele, s menni fog
vékonyka a hangod
de lelked benne sír
talán csalódtál nemrég
a bánat, az vonyít
szúrt sebet kaphattál
vértelen sikoly
nyüszítesz torzult hangon
belehalsz - ha hagyom.