Mozgókép
Kihalt
utca Kép csak a járda a házak
locspocs hepehupa sár Út nincs
Nem látszik Az ég indigókék Sűrű
dara szitál
Váratlanul felbukkan egy semmit
mondó alak Ballonban Ráérősen
battyog Kalapja szemébe húzva
Kezében sötétzöld ernyő Csupán
kellék Nem nyitja ki Ázik Áztatja
magát Szereti ha nedves Imádja A
csapadékos időjárást Kőkemény
esőmenő (no comment!)
Pocsolyákat kerülget lép át Néha
sikertelenül Olyankor toccsan
Káromkodik Kezd tele lenni a
skárpija Megdörzsöli szemét
Papírzsepi után matat Feltekint
Látja hogy szakad Valakire gondol
Mielőtt végleg elveszítené fejét a
készletére tű cérna olló gomb
(Na erre!)
Kifújja az orrát Közben mosolyog
Hirtelen tűnik el Ahogy jött
Csak a járda a házak locspocs
hepehupa sár Sűrű dara szitál
Üres
utca Kép –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-01 15:55:00
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-01 15:55:00