mióta elfelejted számon tartani az
irányait állandó a befelé egyre beljebb
helyezkedik benned mintha keresné a bőr
alatti legmélyebb pontot ahol önmaga
körüli pályára állítja a szerveket lassan
fordulsz ki magadból ahogy a szív a
gyomor a helyéről végérvényesen át-
baszni a saját tested is képtelen vagy