Confessio
Gyónom neked, Isten helyett,
ha szakítasz rám időt, hallgasd,
ingatag szavak ezek, mint folyó felett
a pallóhíd,
Gyónom neked, olcsó árú vagyok,
gyorsan amortizálódok, szédület
nekem ez a tánc, csak bénán
botladozok.
Gyónom neked, gúny arcodon,
unalmas már, csak mondom,
színeket akarsz, fehér vásznon egy
világfi könnyed lendületét,
Kezed keresem, már nem találom,
gyónom neked életem, rádöbbensz,
felesleg vagyok.
Gyónom neked a halálom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-27 20:06:46
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-28 07:40:41