Ki se látszom
Az a gyermek, akit őrzök,
köze sincsen hozzám.
Az a felnőtt, aki lettem,
minek is jött, ha vigyázni
arra nem tud, kivé válok.
Se a gyermek, se az isten,
akik együtt jól megvoltak,
nincsen. Magam innét
el-eljátszom, megteremtem,
ki se látszom, annyi dolgom.
Elhittem a mese fáját,
kígyót-békát, nap-hold-csillag
szép világát; hol a hangya.
Odafönn a tetejében,
madarak, jó lelkek éjben
másznak, lassan, másznak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-25 09:37:54
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-25 09:37:54