Pont
Nem a te hibád, hogy ilyen vagyok
s erényed sem az, hogy lehetnék jobb,
bár világom világodba zárva
benned keresi, ami belőlem
elfogyott, ha volt egyáltalán, de
lám, egyszerre taszítasz el s vonzol
magadhoz, adsz és nyomban vissza is
veszel, fogod kezem, de amikor
zuhanni készülök elengeded.
Nem erényed ez, hisz' lehetnél jobb,
ám a hibás mégis csak én vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-18 19:44:27
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-18 19:44:27