Kicsontoztuk egymást, láttuk,
az anyag nem romlott velejéig.
Csak a hús szaga más, a szavaké,
amelyekből felépítettek minket.
Hiába mondanám, amit tudsz,
de nem érzel. Inkább hallgatok.
Neked a csönd szilárd szövet.
Mélyhűtött hal. Némán
nyelem a szálkát. A mirelit
harag nem enged fel.