évszázad eleje
jól megtervelt álszocialista
bűntényhálózat kiépítése
2 koronáért
4 fabergé tojásért
torokmetszés-vetélkedő
Kádár csizma
fejbe
ékelődése
rothadó alamizsnagyüjtő
állampolgárok
alkimista csendélete
japán kultúra minden jegyét
gondosan elutasító
amerikai nagypapák
zsigeri gyermekiség
gyökereinek kipusztítása
a nemi erőszak popkultúrába
való beemelése
koldushadsereg felállítása
szociális háló
módszeres megdöntése
előre lefektetett
monopol-kapitalizmus
befolyásos mákgumó
tudathasadás
ócska vonzódás
gyanús halált haló
aktivisták százai
erkélyrapszódia
polipdonorok
az asszimiláció
sértettjei
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-13 20:21:06
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-13 20:21:06