Mindenek Ideje van
„visszafelé szépülsz a régi
diadal arányos erjedésében, elegancia és
mérték, kivirágzani a bukásban, lebomlás,
kibomlás, fonnyadás, fakadás, és hangod
nem bicsaklik ki, ha a hanyatlást dicséred.”
(Garaczi L.)
Férc & munka
Múltba fakuló hiába szép jelenben csökken a feszültség nő a volt Ingerel
A körülmények törvényszerű alakulása folytán elérkezett a nem bonyolult
terv megvalósításának ideje A tudás határt szab Ebből kell kiindulni Ékesen
bizonyítva a tételt miszerint egyszerűen is lehetséges ha már közhely hogy
minden gondolat annyit ér amennyi Alliteráló elvarratlan szál lifeg a szélben –
Kéz Kezet mos
Zsebeiben turkál matat kotorászik Lázasan keres valamit Úgy tesz mintha
ő birtokolná azt a bizonyos követ csak perpillanat gőze nincs hova rejtette el
Fejre áll Bőréből csontra kirázza magát Észbontó mutatványa értelemszerű
en koppanástól mentes kudarc A csukamájolaj késleltetett hatásfokkal bíró
sikamlós matéria Használat előtt fel kell rázni Rázni nem keverni Semmivel –
Sétafika
Megy megy mendegél Önmagát szép lassan maga mögött hagyva távolodik El
Ketten néznek egymás felé Vissza és után Ameddig a szemhatár engedi majd
túl azon Aztán csak emlék Vagy ábránd Vitathatatlan tény a faképnél történő
hagyás minősített esete Köd Szürke szamár Az érintettek ki-mibenléte homály
ba vész A történelem önmagát ismétlő tanítómester Minden más bizonytalan –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-13 07:58:29
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-13 08:03:05