Gregorián
Ugyan ne félj már mindentől
Ne süppedj bele a bánatba
Csecsemő maradtál csüggsz emlőn
Senkit sem engedsz a házadba
A veszteség ha megvisel
Tudd hogy végtelen történet
Zajlik idebent s odakint
Örökös kántálás ének
Egy folytonos gregorián
Mi ütemesen szól benned
Mint gazdanövényre lián
Hangjai úgy kúsznak feljebb
Araszolnak tovább tovább
Befonnak kívül és belül
Misztérium a létezés
Ami szívedre települ
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-11 11:10:23
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-11 11:10:23