POST MORTEM (2)
Röpke leltár,
kipipálva pár évtized,
néhány fénykép, levél,
anzix a kiizzadt két-hetekből,
hát ennyi ha felelnél
az elhagyott életedből,
pár hónapig még emleget
az a pár ember ki ismert,
aztán még szemed színére se
emlékezik,
halottak napján
néhányan betérnek,
elzarándokolnak a dűlöngélő
fejfák közé, filléres virágot
tesznek sírodra,
könny már sehol,
sietnek
tudod, mindig dolguk
van az élőknek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-11 10:50:15
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-13 12:17:02