combig érő napraforgók között gyalogolok hazafelé
száraz repedezett az út
finom porfelhők hullanak alá mögöttem
mintha füstjeleket küldenék az ég felé
de térdmagasságban meghal mind
ilyen az életem
végelátatlan messzeség előttem
az időmet nem tudhatom
megérkezni akarok