1000 darabos
Nem
szereted a puzzle-t.
Mégis összeraknád,
ami szétesett készakarva.
Próbálod egymáshoz simítani
a széleket, de mindig marad
egy utolsó kocka,
egy ismeretlen pixel.
Elárulom, a készlet sosem volt
hiánytalan. Te mégsem adod fel,
mintha érdekelne, hogy a mesehősök
fogják-e egymás kezét a képen.
Pedig a kirakósnál egyedül
a teletubby-kat utálod jobban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-08 18:07:15
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-08 18:07:15