A füge
látom amint alszik
hallom amint szuszog
kis teste hangtalan vacog
látom ott van ágya mellett
mit aznap viselt: a cipő
a mese
a végigsírt ebédidő
látom a tekintetét:
apa félek
hallom hogy
beszélek beszélek
látom magam
ahogy ülök
a fügefaág hajlatában
látom ahogy
ráncosodni
kezd a füge
hull le egyik
a másik után
tudom éhen halok
ha lesz még egy életem
átlapozom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-04 14:05:56
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-04 16:05:53