tudtad te a mi előtt hogy én
nem vagyok egész csak bonyolult
részek egymásból kiindulása
időről időre leválik belőlem
valami fantommozdulatokat teszek
amíg újraszokom a magam határait
mégis figyelem az arcodat
hogy észreveszed-e milyen
kénytelen idomulás vagy
ahogy a bőr körbefut a test
lezáratlanságát tompítani