Mélység, magasság
Le akarta verni a fecskefészket,
a másik udvarból átcipelte
a tyúkszaros kicsi létrát,
de arról se érte el. Káromkodott,
miközben a gereblyét kereste,
jó lesz az is. Mire megtalálta,
besötétedett, a falak megnyúltak,
föl egészen a sárga holdig.
Másnap a fecskék elköltöztek.
Az öreg alkesz magára maradt.
Ha nagyon vágyunk a bűnre,
sosem érjük el. Ez a kegyelem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-21 09:52:04
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-21 09:52:04