a kávéról mindig te jutsz eszembe, ahogy hangos köhögésed kelt fel
a cigarettafüstöd, az útibőrönd a szemeid alatt.
aztán az időjárásról kérdezlek - tudom, ha te fázol, akkor mindenki -
fáradt vagyok, és remegek.
talán félelem, vagy a decemberi hideg teszi?
nem számít. semmi sem számít most,
csak ahogy a poharat ajkadhoz emeled.