svéd krimi
Marusek bácsi szakállas
elfelejt tejet venni
Ursula néni is szakállas
utál haza menni
Marusek bácsi ikont fest
sokat gyakorolja
Ursula néni tanárnő
szoknyáját horgolja
Marusek bácsi hívő
az ortodox egyház tagja
Marusek bácsi szeret tangában
görbe a hímtagja
csikiz a szakálla
arca aszott citrom
szája aludttej
Marusek bácsi sokat van itthon
ő a szomszéd
diannás a cukra
gyűlölve szeretem
és ha szemem csukva
Marusek bácsi zsugori
mindenét elzárja
retesz van a szívén
mögötte pitvara kamrája
nemsokára elereszt
legközelebb megölöm
a reteszt eltolom
címleteit jelölöm
Marusek bácsi záródó boríték
a hajnalt nyíló égen
tiszta üzenete volt
de már nagyon régen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-17 11:14:55
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-18 07:44:13