szerettem volna valamit felfedezni benned
ami nem volt meg de nem is lehetett mert
igazából ezt az elvárást én támasztottam
valamikor a gyerekkorom egy pontján
a béna csalódások után a moziból ellesett
marhaságokból kreáltam zsánert magamnak
stemplit nyomtam az életre amelyről Isten
alkot véleményt majd remélhetőleg markánsat