Tér Kép Tájoló (I.)
„Egybeforr valamennyi kettéhasadt árnyék
elnyugszanak a felriasztott hangok Köréd
zárul a tér szívverése”
(Sz. B.)
óvatos
lágy a mozdulat
ahogy teszi oda
vissza
féltve őrzött helyére
ahol eddig is volt
legyen
maradjon meg
ott
összezárul
felvert
pernyeillat lengedez
kavarog
éles homály szemében
finom permet szitál
angyalszárny libben
valahol
nagyon mélyen a
csend tapintható –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-09 11:37:28
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-09 11:37:28