tagadhatatlan
bármit mondasz azért sem fogok
más szemmel nézni rád se másként
szeretni vagy gyűlölni bár
a gyűlölet nem az én műfajom
valahogy hiányzott belőlem mindig
pedig tagadhatatlanul próbálkoztam
régebben talán jobban ma már
csak ímmel-ámmal leginkább
ha látnék rá okot megvetéssé
szelídülne az érzés ami volna
de ami van mindent felülírva
szánakozik...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-07 21:19:39
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-07 21:19:39