Engedd szabadon
és csak jöttek jöttek jöttek
zúdultak mind feltartózta
that at lanolin
sompolyogtak settenkedtek
kezeikben sátánkották
kilokotta megakotta terrakotta
hömpölygött a tömegdózis
elöl mózes krumplinózis
kezében egy olló
vagy ahhoz hasonló
(viszem én hozom én
hét nap elégetendő)
díszszemle és díszszalag
átvágta egy perc alatt
a bámuló sokaságot
ki ilyet még sose látott
csipkebokrot parancskövet
említ a kor krónikása
most már te is tudod ember
így zajlott a vörös-tenger
ünnepélyes megnyitása
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-02 12:41:15
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-02 12:41:15