Frappé
Ne álljon elém, ki bátortalan, gyáva.
A nadrágját inkább cserélje szoknyára.
Azt is unom, aki folyton azzal henceg,
Hogy ő nem akárki: valóságos herceg.
Bizonyításképpen fölpattan egy lóra.
Ha túl magas a ló, kirúgom alóla.
Egy másik elhagyott. Jobb ez így? Meglehet.
Kár, hogy nála hagytam a test-melegemet..
Azóta is fázom. Csak a szél terelget.
Üres a poharam, öntsél bele lelket.
Megvetném az ágyam a szemed sarkában.
Ahhoz, hogy szeressél, pont elég hibám van.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-30 12:14:48
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-30 12:14:48