a szerki aratáshoz
szerkik jönnek kezükben kasza
versek hevernek kábán kévében
egy perc se kell múlik hű de fasza
azt se mondják bocs vagy részvétem
boglya versek dokk-szekérre ülnek
ostorával nagyot csap az idő
és a költők nagyokat derülnek
ezekben a szerkikben mily nagy a tüdő
minta gép ja nem már azok
szavakat olvasnak semmit látnak
már bocs de ne legyetek faszok
verset villával csak a hülyék hánynak
a vers nem gyors patak
amin rohanva kell lépni
titkot rejtő bábok a szavak
mit megérteni kell s nem szétkefélni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-23 20:29:22
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-23 22:58:04